Help Dark Harvest Indie game van 2018 te worden!

Door stealthgun op zaterdag 1 december 2018 11:56 - Reacties (6)
Categorie: Algemeen, Views: 1.621

Het is nogal een jaar geweest: een best goede launch, meerdere updates, en een update om de hoek die alle 10 de heroes speelbaar gaat maken.

2019 gaat hopelijk een top jaar worden voor Dark Harvest.

Indiedb heeft ieder jaar een verkiezing van 'game van het jaar' en Dark Harvest is een van de genomineerde.

Jij kan helpen om Dark Harvest Indie game van 2018 te maken door te stemmen:

https://www.darkharvestgame.com/images/newsletter/ioty.png

Ik dank jullie alvast voor het stemmen!

Volgende: Dark Harvest is genomineerd, maar jij kan helpen om Dark Harvest de indie game van 2018 te maken! 11-12 Dark Harvest is genomineerd, maar jij kan helpen om Dark Harvest de indie game van 2018 te maken!
Volgende: Dark Harvest:De technologie achter het spel 15-11 Dark Harvest:De technologie achter het spel

Reacties


Door Tweakers user 3x3, zaterdag 1 december 2018 12:16

Mijn stem heeft de game.

De game heeft een lekkere jaren '90 feel als ik kijk naar de plaatjes.

Door Tweakers user stealthgun, zaterdag 1 december 2018 12:28

3x3 schreef op zaterdag 1 december 2018 @ 12:16:
Mijn stem heeft de game.

De game heeft een lekkere jaren '90 feel als ik kijk naar de plaatjes.
Qua gameplay heb ik ook wel gekeken naar andere Action RPG's wat die goed doen en waar ik zelf leuke kansen zie. Terwijl de graphics heel modern zijn. Ik vind het zelf een mooie mix.

Door Tweakers user TerraGuy, zaterdag 1 december 2018 14:18

Game van het jaar, kan dat wel als je nog op versie 0.1.x zit? :P Hij hoeft nog niet helemaal af te zijn natuurlijk, tegelijk klinkt het nog niet als een hele game zo, alsof het nog redelijk in de startfase zit. Of is het een aanmoedingsprijs die je kunt winnen? Ziet er verder al wel heel veelbelovend uit! :)

Door Tweakers user stealthgun, zaterdag 1 december 2018 16:28

TerraGuy schreef op zaterdag 1 december 2018 @ 14:18:
Game van het jaar, kan dat wel als je nog op versie 0.1.x zit? :P Hij hoeft nog niet helemaal af te zijn natuurlijk, tegelijk klinkt het nog niet als een hele game zo, alsof het nog redelijk in de startfase zit. Of is het een aanmoedingsprijs die je kunt winnen? Ziet er verder al wel heel veelbelovend uit! :)
De 0.1 versie heeft meer te maken met welk level nu in ontwikkeling is, qua gameplay en backend ben ik opzich al ver over de helft omdat ik me daar eerst zoveel mogelijk op gefocued heb. Dit om te zorgen dat content patches sneller uit kunnen komen waardoor er snel meer content is.

Volgende patch heeft bijvoorbeeld alle 10 de heroes speelbaar.

Daarom ben ik ook zo open over hoeveel speeltijd er nu in het spel zit met iedere update

[Reactie gewijzigd op zaterdag 1 december 2018 16:28]


Door Tweakers user NoUseWhatsoever, maandag 3 december 2018 14:51

Ik heb niet gespeeld maar door even het filmpje te kijken zie ik al wel dat het een redelijk ééntonige game is. Misschien heb je nog wel grootste plannen, maar in de huidige vorm zou ik het zeker geen IndieGame of the Year noemen.

Dit is niet bedoeld om af te kraken maar als feedback van iemand die er van buitenaf naar kijkt als game (en ja gratis is fijn, maar als het niet vermakelijk en afwisselend is, speel ik ook een gratis game niet).

Eerste indruk is dat je maar 1 type vijand tegen komt en de "mega kill" commentaren worden als vrij snel irritant. Je lijkt ook niet veel moves te hebben en slaat niet altijd raak. Prima om dit te presenteren als alpha game maar dan doe je wat mij betreft niet mee aan game of the year verkiezingen.

Veel potentie heeft het zeker en ik wens je veel succes en plezier met de verdere ontwikkeling!

Door Tweakers user stealthgun, maandag 3 december 2018 14:57

hey dank voor je reactie de filmpjes zijn al weer wat verouderd en moet ze binnenkort weer eens updaten. er zit inmddels al meer abilities in en ook meer vijanden.

Ik ben ook van plan binnenkort weer even nieuwe filmpjes te maken van de nieuwe heroes met daarin dus de huidige gameplay.

Het spel blijft snel veranderen met meer en meer gameplay, maar je moet ergens beginnen en hoog eindigen in de lijst helpt ontzetten met het krijgen van feedback.

In de volgende update komt er een optie om de killstreak notificaties uit te zetten zonder alle andere meldingen uit te zetten. Ik zelf vind het namelijk wel een leuke toevoegig omdat het wat meer dynamiek geeft maar ik snap ook heel goed dat niet iedereen dat vind.

Daarom probeer ik het zoveel mogelijk te maken dat mensen het spel zo kunnen instellen voor wat zij prettiger vinden. De focus van de eerste ontwikkelingen waren dan ook vooral de backend en de basis goed te krijgen voordat ik met de gameplay begon. Omdat de backend nu zo goed als af is komt de gameplay er dus nu razend snel.

Maar ik ben het met je eens dat ik het filmpje moet updaten om meer te tonen wat er nu is, maar om dat na iedere update te doen gaat ook wel veel tijd kosten.

[Reactie gewijzigd op maandag 3 december 2018 17:14]


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.